Servus! Welkom.

Hoi, ik ben Katja. Oostenrijks. Taaltrainster en schrijfcoach in mijn moedertaal Duits.

Na een uitgebreide zoektocht ben ik taallessen en schrijfworkshops gaan geven. Omdat ik erachter ben gekomen dat taal “mijn ding” is. Ik kwam er gewoon niet omheen, wat voor werk ik ook deed, in welk land ik ook woonde.

Ik heb pedagogische, therapeutische en kunstzinnige opleidingen afgerond, maar bij taallessen en shrijfworkshops ben ik als een vis in het water en komt al mijn kennis van mijn diverse opleidingen bij elkaar.

Ik heb het graag persoonlijk en wil graag de mensen in mijn cursus leren kennen. Wat dan ook weer niet zo moeilijk is , leer je toch in het begin vooral over jezelf te vertellen. Ik heb hier altijd leuke kleine groepjes , de sfeer is aangenaam en wij hebben het gezellig. Leren moet wel leuk zijn, hé.

Persoonlijk houd ik van goede verhalen. Ik kijk graag complexe films, lees nog liever een inspirierend boek of leef mijn creativiteit uit tijdens het schrijven van een blogpost.

En ja, ik moet je alvast waarschuwen: ik heb een zwakte voor koken en eten. Als je dus geen zin in grammatica hebt moet je mij gewoon vragen wat ik morgen ga eten. Is de les zo om en heb je een origineel Oostenrijks recept in de pocket. Maar dan wil ik wel een foto van je eten als je het hebt nagekookt. Leren met alle zintuigen dus.

Ok, genoeg voor nu. Kom je gezellig in de cursus meedoen? Dan hoor ik graag jou verhalen en bespreken wij de onderwerpen waar je in het Duits iest over moet/ will kunnen vertellen. 

Ich freu mich auf dich! Servus!